NUK Easy Learning Feeding Bowl 6 Months +

Lekë 1,300.00
Title:  
Ideale për ushqyerjen e fëmijës në mënyrë të pavarur.

-

NUK Easy Learning Feeding Bowl 6 Months + është një ndihmë e madhe kur të vegjlit duan të ushqehen vetë. 

  • Një jastëk thithjeje në pjesën e poshtme siguron stabilitet dhe buza e pjerrët e bën veçanërisht të lehtë nxjerrjen e të gjithë ushqimit me lugë. 
  • Aksesorët janë gjithashtu të menduar mirë dhe në përputhje me nevojat e një fëmije: tasi ka dy kapakë - një që përshtatet lirshëm në tas për ngrohjen e ushqimit në mikrovalë dhe një i dytë, i përshtatshëm për transport ose ruajtjen e vakteve në frigorifer.
  • NUK Easy Learning Feeding Bowl: hapi i parë në rrugën drejt të ngrënit si të mëdhenjtë!

-

Shiko edhe