NUK Easy Learning Feeding Spoon 4 Months + * 2

NUK Easy Learning Feeding Spoon 4 Months + * 2

Lekë 800.00
Title:  
Lugë e lehtë për të mësuar vetëushqyerjen, për fëmijë nga mosha 4 muajshe.

2 copë

NUK Easy Learning Feeding Spoon 4 Months + është e duhura për bebet nga 4 muajsh. Të gjitha pjesët e gamës NUK Easy Learning përshtaten së bashku dhe mund të shtohen me përmirësimin e aftësive të fëmijës suaj.

  • Forma e lugës është veçanërisht e përshtatshme për gojën e një fëmije;
  • Dorezë tepër e gjatë, ideale për kavanoza të thella;
  • Dorezë kundër rrëshqitjes në formë ergonomike për kapje të sigurt;
  • I sigurt në mikrovalë dhe pjatalarëse;
  • Skajet e rrumbullakosura e bëjnë atë më të sigurt;
  • 2 lugë për secilin paketim.

-

Shiko edhe