NUK Easy Learning Mini Cutlery Set

NUK Easy Learning Mini Cutlery Set

Lekë 600.00
Title:  
Lugë dhe pirunj të butë për ushqim.

-

NUK Easy Learning Mini Cutlery Set është një set me lugë dhe pirun pvr fëmijë të vegjël.

Luga dhe piruni janë të përbëra nga material i butë, i përshtatshëm për mishrat delikat të bebes.

Doreza e tyre është mjaft e lehtë për t'u mbajtur, edhe nga vetë fëmija.


-

Shiko edhe