NUK Eco Control Plus Video

NUK Eco Control Plus Video

Lekë 35,000.00
Title:  
Video monitor digital për fëmijë.

-

NUK Eco Control Plus Video ju lejon të shihni dhe dëgjoni se çfarë po ndodh në të vërtetë në dhomën e foshnjës tuaj. Me një modalitet shtesë Eko të plotë për t'u mbrojtur nga smogu elektro dhe konsumi i panevojshëm i energjisë. Dy njësitë e monitorit të foshnjës janë të sinkronizuara në mënyrë perfekte dhe ofrojnë shumë funksione shtesë. Për një ndjenjë të sigurt në çdo moment që nuk jeni me fëmijën tuaj.

Funksioni i modalitetit të plotë eko:

  • 100% pa rrezatim me frekuencë të lartë kur është në gatishmëri në modalitetin Eko të plotë - d.m.th. kur fëmija juaj është në gjendje qetësie;
  • Nuk ka rrezatim të panevojshëm në dhomën e foshnjës tuaj - monitori i foshnjës transmeton vetëm kur fëmija juaj është i paqëndrueshëm;
  • Kursimi i energjisë – nga mbi 90% aktivitet i reduktuar i transmetimit;
  • Transmetim absolutisht i besueshëm brenda dhe jashtë;
  • Mund të përdoret si në dritë ashtu edhe në errësirë.
Më shumë mirëqenie për fëmijën tuaj:
  1. Funksioni i komunikimit me pastërti kristal - përdorni njësinë e prindërve për të folur dhe qetësuar fëmijën tuaj;
  2. Matësi i temperaturës - njësia e prindërve tregon menjëherë ndryshimet në temperaturën në dhomën e foshnjës;
  3. Funksioni i ninullës – 5 ninulla të ndryshme mund të vendosen nga njësia mëmë.

-

Shiko edhe