NUK Evolution Soft Spout Learner Cup 6 Months + * 230 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shishe për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

230 ml

NUK Evolution Soft Spout Learner Cup 6 Months + ndihmon në lehtësimin e kalimit nga shishja në filxhan. 

  • Kupa përmban doreza ergonomike të integruara të lehta për t'u mbajtur, të cilat janë të dizajnuara me duar të vogla në mendje. 
  • Gryka e butë është e njohur për fëmijën dhe e butë për mishrat e dhëmbëve. 
  • Për ta mbajtur fëmijën tuaj larg rrëmujës, filxhani është 100% i sigurt nga derdhja dhe rrjedhjet. 
  • Baza e Kupës Evolution mund të përdoret me të tre llojet e kapakut, kështu që ju mund të kaloni lehtësisht midis Learner, 360 dhe Straw ndërsa fëmija juaj rritet.
  • Kapacitet deri në 230 ml.

-

Shiko edhe