NUK First Choice 0-6 Months * 240 ML

NUK First Choice 0-6 Months * 240 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Shishe qelqi për fëmijë deri në moshën 6 muajshe.

240 ml

NUK First Choice 0-6 Months është një shishe e përshtatshme për fëmijë nga mosha 0-6 muajsh,

  • Ushqyerja me biberon e femijes tani është më e lehtë dhe më e sigurt. 
  • Shishja ka biberonin dhe kapakun për siguri ndaj ndotjes.
  • Ushqim i sigurt dhe pa shumë mundim.
  • Matarial qelqi dhe me një kapacitet prej 240ml.
  • Biberoni është material silikon dhe model ortodontik i përshtatshëm për gojën e femijes. 
  • Materiali është rezistent ndaj nxehtësisë, kështu ju mund ti sterilizoni ato pa problem.
  • Pa BPA
  • Certifikuar klinikisht nga mjekë dhe stomatologë
  • Prodhuar ne Gjermani

-

Shiko edhe