NUk First Choice Anti Colic Teat 6 months +

Lekë 500.00
Masa:  
Biberon ushqimi.

-

NUk First Choice Anti Colic Teat 6 months + kanë qenë zgjedhja numër një sepse ushqyerja nëpërmjet tyre është afër ushqyerjes me gji.

  • Të butë, të përshtatshëm edhe më mirë me qiellzën, duke e bërë të lehtv ushqyerjen.
  • Ndihmon në parandalimin e dhimbjeve të barkut.
  • Sistemi i përmirësuar i ventilimit siguron që ushqimi të rrjedhë lirshëm, kështu që fëmija juaj mund të thithë pa gëlltitur ajër.
  • Pranohen shumë mirë nga foshnjat për shkak të formës së tyre veçanërisht natyrale. Prandaj ato janë perfekte kur dëshironi të kombinoni ushqyerjen me gji me ushqimin me shishe.
  • Natyral dhe specifikme formën e nofullës.

-

Shiko edhe