NUK First Choice Glass Feeding Bottle 0- 6 Months * 120 ML

NUK First Choice Glass Feeding Bottle 0- 6 Months * 120 ML

Lekë 900.00
Title:  
Shishe ushqimi për bebe 0-6 muajsh.

120 ml

NUK First Choice Glass Feeding Bottle 0- 6 Months ndihmon fëmijët në kalimin e konsumit të pijeve nga shishe në gotë.

  • Me një dizajn ergonomik, këto shishe janë të dizenjuara për duar të vogla dhe janë të lehta për tu mbajtur dhe përdorur nga bebet.
  • E disponueshme në ngjyrë rozë dhe blu.
  • Materiali: Silikon.
  • Kapaciteti 120 ml.

-

Shiko edhe