NUK First Choice Learning Cup 6-18 Months * 150 ML

NUK First Choice Learning Cup 6-18 Months * 150 ML

Lekë 2,400.00
Title:  
Shishe për fëmijë.

150 ml

Në moshën 6 muajshe, kur fëmija fillon të pijë ujë dhe lëngje të tjera përvec qumështit, Learner Bottle do ta bëjë më të lehtë kalimin nga biberoni në gotë.

• Mundëson kalimin e pirjes së lëngjeve me gotë pa ndihmën tuaj;
• Kokë e butë silikoni, e cila nuk lejon rrjedhjen;
• E përshtatshme për fëmijë nga 6-18 muaj;
• Doreza ergonomike dizenjuar për duart e vogla të fëmijëve;
• Material polipropileni, pa BPA me kapacitet 150ml.


-

Shiko edhe