NUK First Choice Plus Lion King 6-18 Months * 300 ML

NUK First Choice Plus Lion King 6-18 Months * 300 ML

Lekë 1,100.00
Title:  
Zgjedhja e parë për ushqyerjen me shishe për fëmijë nga mosha 6-18 muajsh.

300 ml

NUK First Choice Plus Lion King 6-18 Months ka qenë zgjedhja e parë për ushqyerjen me shishe të modeluar pas ushqyerjes me gji. Me NUK First Choice+ ne kemi arritur t'i afrohemi edhe më shumë natyrës - për zhvillim të shëndetshëm të nofullës dhe një ndjesi pirje si në gjirin e nënës.

  • Shishe natyrale dhe e formuar në mënyrë korrekte për nofullën;
  • I butë si gjiri i nënës;
  • Ndihmon në parandalimin e dhimbjeve të barkut;
  • I testuar klinikisht;
  • Shishe për fëmijë e bërë nga polipropileni i lehtë, transparent.

-

Shiko edhe