NUK Baby Start Gift Set For Girls

NUK Baby Start Gift Set For Girls

Lekë 1,500.00
Title:  
Set dhuratë për vajza nga mosha 6-18 muajshe.

-

Seti Baby Start është dhurata ideale për një të porsalindur. Është një grup i mrekullueshëm, praktik i artikujve bazë për muajt e parë të jetës së foshnjës. Të gjitha produktet vijnë në ngjyrë blu të zbehtë ose rozë dhe për këtë arsye janë ideale për djemtë ose vajzat. Dhurata e cilësisë së lartë përmban:
  • Shishe për bebe NUK First Choice, 150 ml nga polipropileni (PP) me gjilpërë silikoni NUK që është e përshtatshme për nofullën;
  • NUK biberon rrens silikoni qetësues për fëmijë, madhësia 1;
  • NUK kuti bibeorni.
Kompleti NUK Baby Start - bazat praktike për zhvillim të shëndetshëm.

-

Shiko edhe