NUK Happy Day Silicone Soother * 2

Lekë 800.00
Mosha:  
Biberon rrens për bebe.

-

NUK Happy Day Silicone Soother

  • Forma origjinale NUK- mbrojtëse gome dhe unazë praktike.
  • Kokë e hollë dhe e ngushtë ushqyese silikoni - redukton presionin mbi nofullat dhe dhëmbët;
  • Fund i butë - për të lejuar më shumë hapësirë në lëvizjen e gjuhës dhe thithjen natyrale.
  • Mosha 6-18 muaj dhe 18-36 muaj, material pa BPA, paketim 2 copë, kuti mbrojtëse rezistente.

-

Shiko edhe