NUK Happy Kids Latex Soother 0-6 Months * 2

NUK Happy Kids Latex Soother 0-6 Months * 2

Lekë 600.00
Title:  
Biberon rrens për bebe nga mosha 0-6 muajsh.

-

Thithja është një instinkt mbijetese dhe kjo është arsyeja pse biberoni i qetëson ato.
Përveç qetësisë ajo i ndihmon ata të flenë dhe të ulin stresin.
Sidoqoftë, nuk rekomandohet dhënia e biberonit gjatë 15 ditëve të para të jetës.
Biberon me material lateks dhe ngjyra të ndryshme.

Rekomandohet për fazat para-dhëmbëzimit.

-

Shiko edhe