NUK Happy Nights Soother * 2

Lekë 800.00
Mosha:  
Biberon rrens.

-

NUK Happy Nights Soother, biberon rrens në formë zemre me hapje ylli, zemre ose flluska për një pamje të lezetshme pëe vogëlushët tuaj.

  • Forma e tij imiton mamelat e nënës gjatë ushqyerjes me gji.
  • 100% e konfirmuar ortodontët.
  • Sistemi ajrosës lejon kalimin e ajrit, duke e ruajtur biberonin e butë dhe fleksibël.
  • Promovon zhvillimin e shëndetshëm të dhëmbëve dhe nofullës duke ushtruar buzët, gjuhën dhe muskujt e fytyrës së foshnjës.
  • Me ndriçim në mbrëmje.

-

Shiko edhe