NUK Kiddy Cup 12 Months + * 300 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Shishe për fëmijë nga mosha 12 muajshe.

300 ml

NUK Kiddy Cup 12 Months +me grykë elastike sintetike, 300ml, rezistente ndaj rrjedhjes, prej 12 muajsh, pa BPA.

  • Ky produkt ka një grykë të bërë nga një material sintetik elastik (polipropileni). Mund të përballojë dhëmbët e vegjël dhe është veçanërisht i qëndrueshëm. 
  • Shishja NUK Kiddy ka kapacitet 300 ml për fëmijët shumë të etur, ndërsa forma e saj e konturuar e bën të lehtë kapjen dhe mbajtjen nga duart e vogla. 
  • Falë materialit të tij transparent, prindërit mund të shohin gjithmonë se sa shumë ka pirë fëmija i tyre dhe nëse filxhani është ende mjaftueshëm plot.
  • Është shumë e thjeshtë të hiqet kapaku i ventilimit që nuk rrjedh dhe funksionon lehtë nga sipër, për pastrim të lehtë dhe të plotë. Me një lidhje fleksibël me pjesën e sipërme, kapaku garantohet të mos humbasë. 

-

Shiko edhe