NUK Kindertopf

Lekë 1,250.00
Ngjyra:  
Uturak për fëmijë.

-

Më në fund ka ardhur koha - bebi juaj po kthehet në një fëmijë të vogël, që do të thotë se heqja e pelenave është gjithashtu e afërt. Ajo që fëmija juaj tani ka nevojë është shumë lëvdata dhe shembuj të mirë për t'u kopjuar. Për këtë, NUK ka zhvilluar një uturak me shumë detaje praktike që e bëjnë atë veçanërisht të popullarizuar.

Nuk Potty "Neutral" mund të ndihmojë me stërvitjen në tualet dhe ta bëjë atë më të këndshëm.

  • Në formë ergonomike me mbështetëse të lartë për rehati dhe mbrojtje nga rrjedhjet.
  • Mbrojtës i lartë i spërkatjes dhe brazdë grumbulluese e buzës së jashtme për higjienë.
  • Hapja praktike e dorezës e bën të lehtë mbajtjen ose varjen për të kursyer hapësirë.
  • Nga materiali plastik i cilësisë së lartë (PP).

-

Shiko edhe