NUK Magic Cup 8 Months + * 250 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Shishe për fëmijë nga mosha 8 muajshe.

250 ml

NUK Magic Cup 8 Months + ndihmon të voglin tuaj të mësojë se si të pijë në mënyrë të pavarur nga një filxhan. Dizajni i përpunuar  me ngjyra mbështet fëmijën tuaj në moshën 8 muajshe me këtë hap të rëndësishëm zhvillimi. 

  • Një kënaqësi e vërtetë është buza e veçantë dhe novatore e pijes - i vogli juaj mund të vendosë buzën kudo në buzën e filxhanit dhe sapo të fillojë të thithë vulën hapet.
  • Kapaku silikoni mbyllës parandalon derdhjen dhe spërkatjen e lëngut. Ky filxhan jo vetëm që është e lehtë për t'u përdorur, ajo mund të pastrohet edhe pa probleme.
  • Duke qenë e pajtueshme me çdo produkt të serisë NUK Easy Learning, kjo filxhan ka kapacitet prej 250 ml dhe është prej polipropileni të cilësisë së lartë.
  • Personazhet e vegjël të lezetshëm të paraqitur në filxhan kënaqin fëmijët dhe i mbështesin ata në rrugën e tyre drejt zhvillimit të aftësive dhe rritjes.

-

Shiko edhe