NUK Shishe Plastike * 300 ML

NUK Shishe Plastike * 300 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Shishe plastike me tregues të temperaturës.

300 ml

NUK Shishe Plastike, një produkt i ri në gamën NUK për të ndihmuar prindërit të arrijnë temperaturën optimale të ushqimit të foshnjave. 

  • Temperatura e përmbajtjes së shishes e bën atë të ndryshojë ngjyrën: nëse ushqimi është shumë i nxehtë, treguesi normalisht blu do të bëhet i bardhë.
  • Materiali lateks është rezistent ndaj nxehtësisë deri në 100 °C , kështu ju mund ti sterilizoni ato pa problem.
  • E përshtatshme për fëmijë të moshave 0-6 muajshe.
  • Shishja ka biberonin dhe kapakun për siguri ndaj ndotjes.
  • Ushqim i sigurt dhe pa shumë mundim.
  • Pa BPA.
  • Certifikuar klinikisht nga mjekë dhe stomatologë.
  • Prodhuar në Gjermani.

-

Shiko edhe