NUK Stain Remover Spray * 300 ML

NUK Stain Remover Spray * 300 ML

Lekë 700.00
Title:  
Detergjent, eleminues i njollave nga rrobat e të vegjëlve tuaj.

300 ml

NUK Stain Remover Spray është një mbështetje e fortë në këtë luftë kundër njollave të bezdisshme.

  • Aplikimi është shumë i thjeshtë: spërkatni me bollëk zonën përpara se ta lani mbi njollat e forta, e lini të veprojë për të paktën 5 minuta dhe më pas lani rrobat si zakonisht në lavatriçe ose me dorë. 
  • Spray rrit performancën e pastrimit të detergjentit NUK dhe heq me siguri mbetjet e vaktit të fundit të preferuar. Ju lutemi, sigurohuni që të provoni më parë spërkatjen për materiale të ndjeshme në një zonë që nuk bie në sy!
  • Veprimi i butë dhe efektiv bazohet vetëm në reagimin natyral të përbërësve të ujit dhe kripërave minerale.
  • Spraji për heqjen e njollave NUK është i fortë kundër njollave tipike të foshnjave, por i butë për lëkurën e të voglit tuaj.

-

Shiko edhe