NUK Tooth Ring All Stages 3 Months +

Lekë 800.00
Forma:  
Masazhues dhëmbësh për fëmijë nga mosha 3 muajshe.

-

NUK All Stage Teething Ring qetëson dhimbjet e daljes së dhëmbëve. E veçanta e kësaj unaze të daljes së dhëmbëve është se ka sipërfaqe të buta dhe të forta. Kështu, për shkak të shumëllojshmërisë së teksturave dhe masazheve që ofrojnë, nevojat në ndryshim të foshnjës suaj plotësohen gjatë fazës së daljes së dhëmbëve. Falë formës së saj, unaza NUK All Stage Teething Ring arrin në çdo pjesë të gojës, nga inçizivët deri te dhëmballëku. 

  1. Përveç kësaj, tekstura e tij e veçantë i jep një masazh të këndshëm mishit të dhëmbëve dhe qiellzës.
  2. Teksturë e butë dhe e fortë për nevojat në ndryshim të foshnjës tuaj gjatë daljes së dhëmbëve, veprim i gjithanshëm i masazhit.
  3. Forma e saj e veçantë arrin në çdo pjesë të gojës.
  4. Lehtësia e mbajtjes.
  5. Format e ndryshme argëtuese, me ngjyra të lezetshme stimulojnë vëmendjen e foshnjës tuaj dhe kujdeset për argëtimin e tij.
  6. I përshtatshëm për bebe nga 3 muajsh, nuk përmban bisphenol A (BPA).

-

Shiko edhe