Nuvita 2in1 Mangiafrutta e Massaggiagengive

Lekë 1,050.00
Ngjyra:  
Aksesor 2n1 për bebe: ushqyes i frutave dhe masazhues i mishrave të dhëmbëve.

-

Nuvita 2in1 Mangiafrutta e Massaggiagengive

  • Ideale për fillimin e shijimit të ushqimeve të para të ngurta, duke shmangur rrezikun e gëlltitjes së copave shumë të mëdha të ushqimit.
  • Mund të përdoret me të gjitha ushqimet: fruta, perime, bukë, biskota.
  • Masazhon dhe ofron lehtësim për dhimbjet e mishrave të dhëmbëve. 
  • Higjienike dhe e sigurt falë kapakut.
  • Sterilizohet dhe lahet në enëlarëse.

Shiko edhe