Phyto Garda Crystalline Blue Salviette Oculari * 18

Phyto Garda Crystalline Blue Salviette Oculari * 18

Lekë 1,500.00
Title:  
Peceta pastruese delikate për zonën rreth syve.

18 peceta

Pharmawest Brands

Phyto Garda Crystalline Blue Salviette Oculari janë peceta njëpërdorimshe me pëlhurë viskoze jo të endura, të biodegradueshme, për higjenën e përditshme të zonës delikate rreth syve dhe qepallave të sipërme. 

Pecetat zhyten në një locion hidratues, pastrues dhe qetësues të pasuruar me ekstrakte bimore të Helichrysum dhe Echinacea për të pastruar butësisht dhe hequr çdo sekrecione nga syri. Ato janë ideale për një higjienë korrekte ditore të zonës periokulare dhe për të hequr pluhurin, smogun dhe mbetjet e polenit që mund të krijojnë parehati në sy. 

Efekti:

  • Detergjent
  • Qetësues
  • Zbutës
  • Kundër skuqjes.
Të përshtatshme për përdorimin e përditshëm për pastrimin dhe dezinfektimin e syve.

Përdorimi:

  • Lani duart;
  • Hiqeni pecetën nga qesja;
  • Hapeni plotësisht dhe paloseni përsëri në vetvete;
  • Fshijeni fshirjen butësisht në qepallë, qerpikët dhe në fund në lëkurën e zonës periokulare duke mbajtur syrin mbyllur. Mos përdorni të njëjtën pecetë për të dy sytë;
Pecetat mund të zhyten në ujë të ngrohtë (maksimumi 40 °) për të marrë një paketë të ngrohtë.

Shiko edhe