PIC Soft Wash * 85 ML

PIC Soft Wash * 85 ML

Lekë 380.00
Title:  
Kanula për lavash aurikular dhe intestinal.

85 ml

PIC Soft Wash është një pajisje për pastrimin e zorrëve dhe veshit.

  • Çfarë bën për ju?
Ju lejon të kryeni pastrim të lehtë por të thellë të zorrëve ose veshit, me një kanulë fleksibël për pastrim të butë dhe të rehatshëm.
Përveç kësaj, përmasat më të vogla ju ndihmojnë të pastroni thellë veshët.

SoftWash është i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur. Thjesht ndiqni këto 4 hapa të thjeshtë:

  1. Hapni mbajtësin.
  2. Mbushni me soluconin e duhur.
  3. Aplikojeni duke e shtypur lehtë gomën.
  4. Pas përdorimit, lani me kujdes enën dhe aksesorët e tjerë.

Shiko edhe