Prevalin Allergy Kids

Prevalin Allergy Kids

Lekë 1,480.00
Title:  
Spraj nazal, i cili lehtëson simptomat alergjike tek fëmijët.

-

Prevalin Allergy Kids është vërtetuar klinikisht se redukton simptomat e rinitit alergjik, pasi bllokon alergenet që shkaktojnë reaksionin alergjik. 

  • PREVALIN™ Spraji i hundës ALLERGY KIDS vepron drejtpërdrejt aty ku fillon reaksioni alergjik, në
  • mukoza respiratore e hundës. 
  • PREVALIN™ ALLERGY KIDS i patentuar Teknologjia Nasya™ përdor një kombinim vajrash dhe emulguesish, të cilët japin
  • vetitë unike të transformimit nga xhel në lëng për shpërndarje të lehtë. 
  • Duke u vendosur në mukozën e hundës, PREVALIN™ ALLERGY KIDS kthehet në konsistencë xheli për të formuar një pengesë mikroxhel të papërshkueshme nga alergjenët. 
  • Si shumica alergjenët e ajrit hyjnë përmes hundës, PREVALIN™ ALLERGY KIDS është një zgjidhje ideale për ethet e barit dhe rinitin alergjik.

  • Aplikoni 1 deri në 2 spërkatje në secilën vrimë hunde, 2 deri në 3 herë në ditë (funksionon deri në 6 orë). 
  • PREVALIN™ ALLERGY KIDS është i përshtatshëm për fëmijët nga mosha 6 deri në 12 vjeç. 
  • PREVALIN™ ALLERGY KIDS duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrjen e të rriturve. Gjithmonë fryni hundën tërësisht
  • para çdo aplikimi.

Shiko edhe