Pulmoserum * 200 ML

Pulmoserum * 200 ML

Lekë 437.00
Title:  
Shurup për lehtësimin simptomatik të kollitjes, që shoqërohet me ftohje, katarre bronkiale, grip dhe infeksione të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

200 ml

Kollë, Pa recetë

Pulmoserum indikohet tek të rriturit për lehtësimin simptomatik të kollitjes që shoqërohet me ftohje, katarre bronkiale, grip dhe infeksione të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes si laringiti dhe faringjit.

Doza:
Të rriturit: Deri në 2 lugë çaji 5 ml duhet të merren në gjysmë gote të vogël me ujë 3 herë në ditë para ngrënies. Duhet të merren edhe 2 lugë çaji para gjumit për të nxitur gjumin e pashqetësuar.

 Nëse dëshironi, mund të shtoni sheqer.

Të moshuarit: Si dozë për të rriturit, përveç rasteve kur ka mosfunksionim hepatik ose renal kur është e përshtatshme një reduktim i dozës.

Popullata pediatrike: Kodeina nuk duhet të përdoret për trajtimin e fëmijëve nën moshën 18 vjeç.

Shiko edhe