Pulmovis Junior * 150 ML

Pulmovis Junior * 150 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Një produkt me origjinë bimore, i cili ka veti ekspektorante.

150 ml

Kollë, Pa recetë

Pulmovis është një produkt me origjinë bimore, i cili ka veti ekspektorante.

Efekti i produktit jepet nga kombinimi i substancave aktive të pranishme në disa përbërës të ekstrakteve bimore. Ekstraktet e rrënjës Althaea dhe gjethet e timusit kanë veprime mukolitike dhe mukokinetike.

  • Ekstraktet e gjetheve të Grindelia, rrënjës Althea, gjethet e Plantago dhe Timusit përmbajnë vajra esenciale, të cilat stimulojnë aktivitetin e cilieve të epitelit ciliar në rrugët e ajrit, kanë veti ekspektorante, antibakteriale dhe antiinflamatore.
  • Përveç kësaj, ekstraktet e Grindelia dhe gjethet e Timusit kanë veprim spazmolitik në muskujt e lëmuar të bronkeve, të cilat lehtësojnë largimin e mukusit. Ekstrakti i rrënjës së Althaea ka surfaktant, veprim mukolitik dhe antiinflamator. Ekstrakte të Abies alba dhe gjethet e eukaliptit përmbajnë vaj esencial dhe vitamina natyrale që janë shumë të nevojshme për organizmin në periudha të sëmundjes për stimulimin e sistemit imunitar.


Përdorimi

Këshillohet të merret pas vakteve. Mund të shfaqen precipitate për shkak të përbërësve natyralë, por që nuk komprometojnë cilësinë e produktit.

Tundeni mirë para çdo përdorimi.

  • Fëmijët 0-1 vjeç: ½ lugë çaji (2,5 ml) 1-2 herë në ditë.
  • Fëmijët 1-3 vjeç: ½ lugë çaji (2,5 ml) 2-3 herë në ditë.
  • Fëmijët 3-6 vjeç: 1 lugë çaji (5 ml) 1-2 herë në ditë.
  • Fëmijët 6-12 vjeç: 2 lugë çaji (10 ml) 1-2 herë në ditë.
  • Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 2 lugë çaji (10 ml) 2-3 herë në ditë.

Shiko edhe