Rvb Lab Deep Wood Water Resistant Eye Pencil

Rvb Lab Deep Wood Water Resistant Eye Pencil

Lekë 2,270.00
Title:  
Ky laps për sytë ka një teksturë ultrakrem dhe është në një ngjyrë jeshile pyjore.

Rvb Lab Deep Wood Water Resistant Eye Pencil, ky laps eyeliner për syrin e jashtëm ka një teksturë ultrakrem dhe është në ngjyrën jeshile pyjore. 

Formula kremoze thahet shpejt dhe garanton fuqi të qëndrueshme, rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe lëshim ultra-intensiv të ngjyrave. Rezistent ndaj ujit.

Shiko edhe