RVB LAB Fire On Fire Eye Palette

RVB LAB Fire On Fire Eye Palette

Lekë 2,992.50 Lekë 3,990.00
Title:  

Një paletë me tone të ngrohta, perfekte për stinën e verës.

-

Një paletë me tone të ngrohta, perfekte për stinën e verës. 

Përmban katër nuanca margaritar dhe pesë nuanca mat të afta për të përmbushur nevojat e çdo pamjeje dhe look-u.

Sugjerimet e make-up artistëve:

  • Për të krijuar një make-up natyral përhapeni në qëpallë me furçën n° 04.
  • Për të krijuar një make-up intens dhe të sofistikuar aplikoni furçën n° 03 pasi keni aplikuar më parë lapsin për sytë.

Shiko edhe