Rvb lab high definition loose powder 22g

Rvb Lab High Definition Loose Powder

Lekë 3,840.00
Title:  
Pudër e lehtë, fiksuese e make-upit.

22 Gram

Pudër e lehtë, matifikuese dhe fiksuese e makeup-it për një kohë të gjatë.
Lëkura velvet dhe rezultati final natyral arrihet falë: Steroleve të vajit të ullirit, Vitaminës E dhe Pigmenteve të mikronizuara.
Sugjerimet e make-up artisteve:
- Për një rezultat profesional aplikoni puff.
- Për një efekt natyral, uniform dhe fiksues përdorni furçën n° 07.

Shiko edhe