Rvb Lab Meso Cell Limo Crema 3 IN 1 * 250 ML

Lekë 5,900.00
Title:  
Trajtim për reduktimin e likuideve në organizëm, celulitin e lokalizuar dhe grumbullimet dhjamore.

250 ml

Krem me përmbajtje Fosfatidilkoline, Kripëra Deti, Escin dhe Retinol, të cilat ndodhen në liposome. Liposomet mundësojnë një përthithje dhe depërtim më të mirë të kremit dhe lëndëve aktive.

Është një trajtim ideal për të luftuar mbajtjen e likuideve në organizëm, celulitin e lokalizuar dhe grumbullimet dhjamore.

Pas përdorimit lëkura është më e butë, më e tonifikuar dhe më e njëtrajtshme.

Përbërësit aktivë:

  • Fosfatidilkolina: redukton praninë e celulitit ose ndryshe e quajtur "lëkura e portokallit".
  • Escina: ka veprim vaskular-mbrojtës, rrit rezistencën e enëve të gjakut dhe redukton formimin e lëngjeve në trup.
  • Kripërat e detit: të pasura me minerale, janë ideale për të riaktivizuar mikroqarkullimin e qelizave të lëkurës, për të luftuar grumbullimet dhjamore të lokalizuara dhe për të reduktuar papërsosmëritë e shoqëruara me celulitin.
  • L-karnitinë: molekulë e cila djeg plotësisht acidet yndyrore dhe pengon efektin yo-yo.
  • Retinoli i mikrokapsuluar: riorganizon fibrat mbështetëse të lëkurës duke i dhënë trupit butësi dhe tonifikim.

  1. Aplikoni kremin duke masazhuar në formë rrethore në zonat e trupit që dëshironi të trajtoni, përfshirë edhe krahët.
  2. Mos e aplikoni në gjoks.
  3. Lani duart mirë pas aplikimit.
Kremi mund të krijojë një ndjesi të lehtë dhe të përkohshme nxehtësie së brendshme, për shkak të veprimit të tij në riaktivizimin e mikroqarkullimit sipërfaqësor të lëkurës.

Shiko edhe