Rvb lab meso fill instantlift-supermask eye countour and deep wrinkle mask

Rvb Lab Meso Fill Instant Lift-Supermask Eye Countour and Deep Wrinkle Mask

Lekë 1,550.00
Title:  
Maskë intensive për zonën rreth syve dhe rrudhat e thella.

Trajtim intensiv “ new look” me një efekt të
menjëhershëm njëtrajtësimi, konceptuar për të minimizuar
rrudhat në ballë, qeset, rrathët e zinj dhe rrudhat në zonën e syve.
1- Pastroni fytyrën.
2- Aplikoni maskën në anën e bardhë dhe ngjiteni mirë në lëkurë.
3- Lëreni përreth 10 minuta.
4- Hiqeni maskën.
5- Masazhoni lëkurën.

Shiko edhe