Sanagol Pastiglie * 24

Lekë 750.00
Përmbajtja:  
Një suplement ushqimor për të promovuar funksionalitetin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes, mukozën orofaringeale dhe tonin e zërit.

24 tableta

Sanagol Pastiglie është një suplement ushqimor me ekstrakte bimore dhe PropolORO®*. 

  • Erysimus, Plantain, Mallow dhe Eukalipt kanë një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale dhe në tonin e zërit. 
  • Plantain mbështet funksionalitetin e mukozave të sistemit të frymëmarrjes dhe, së bashku me Erysimus, promovon funksionimin e traktit të sipërm respirator. 
  • Mallow është i dobishëm për rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale ndërsa Eukalipt ka një efekt të këndshëm balsamik.
  • PropolORO® është emri i një shoqate të një ekstrakti propolisi dhe një ekstrakti nga majat e lulëzuara të Erisimo (Sisymbrium officinale).

  • Tretni një karamele ngadalë në gojë. 
  • Rekomandohet të merrni deri në 4 ëmbëlsira në ditë.

Shiko edhe