Septolete Total 3 MG/ 1 MG * 16

Lekë 465.00
Shija:  
Karamele qetësuese të irritimit të fytit dhe mukozës së gojës.

16 tableta të përtypshme

Septolete Total 3 MG/ 1 MG është një bar me veprim antiinflamator, analgjezik dhe antiseptik për administrim nga goja. 

  • Septolete total është i formuluar si tableta të përtypshme, me shije mente dhe limoni, që dezinfektojnë gojën. 
  • Ato trajtojnë irritimin e fytit, gojës dhe mishrave të dhëmbëve. 
  • Lozenget Septolete Total indikohen gjithashtu për trajtimin e gingivitit, faringitit dhe laringitit. 

Janë të përshtatshme për përdorm për fëmijët nga 6 vjeç dhe të rriturit. 

Septolete dezinfekton plotësisht gojën dhe fytin dhe zvogëlon shenjat e inflamacionit të fytit si dhimbje, skuqje, edemë, djegie dhe funksion të dëmtuar.

Udhëzime për përdorim:
Gjithmonë, përdorni këtë bar sipas përshkrimit të mjekut ose udhëzimit të farmacistit tuaj apo fletëudhëzuesit.

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Rekomandohen 3-4 lozenge në ditë.
  • Fëmijët nga 6 deri në 12 vjeç: Rekomandohen 3 lozenge në ditë.
Tabletat duhet të shkrihen ngadalë në gojë, çdo 3 deri në 6 orë.
Mos hani ose pini për të paktën një orë pasi keni marrë barin.
Për efekt optimal, nuk rekomandohet të konsumoni lozenget menjëherë para ose pas pastrimit të dhëmbëve.

Shiko edhe