Skins Flavored Condoms * 4

Lekë 250.00
Shija:  
Prezervativë të mbështjellë individualisht me shije mente për lehtësi në përdorim.

-

Prezervativët me shije Skins janë bërë duke përdorur latex natyral të cilësisë premium për një prezervativ të pastër, natyral dhe të fortë. Aq të hollë që ndihen si një lëkurë e dytë!

  • Pa erë lateksi
  • Ngjyrë e qartë transparente
  • Ndjenja natyrale
Lubrifikuar ekstra për siguri dhe rehati Prezervativët Skins Natural kanë një gjatësi prej 190 mm, gjerësi nominale 55 mm.
Në dispozicion në 3 shije:
Mente, çamçakëz dhe luleshtrydhe.


Shiko edhe