Skintech Actilift Cream 50 ML

Skintech Actilift Cream 50 ML

Lekë 4,550.00 Lekë 6,500.00
Title:  
Krem hidratues anti-rrudhë me efekt tensor në fytyrë, qafë dhe dekolte.

50 ml

Actilift është një krem hidratues anti-rrudhë me efekt tensor në fytyrë, qafë dhe dekolte.

Përfitimet kryesore:
• Efekt tensor i shpejtë i dukshëm.
• Përmirësim i mbrojtjes epidermale dhe hidratim dermal.
• Inhibim dhe riparim i ”Cross linking” të kolagjenit dhe elastinës ( tendosje e dukshme e lëkurës).
• Veprim gradual i qëndrueshëm.

E përshtatshme për lëkura të thata dhe të maturuara.
Aplikojeni dy herë në ditë për 4 javët e para dhe një herë në ditë në vazhdimësi.

Shiko edhe