Suavinex 3-Position Latex Teat * 2

Suavinex 3-Position Latex Teat * 2

Lekë 580.00
Title:  
Biberon.

-

  • Biberoni i rrumbullakët me 3 pozicione i përshtatet nevojave të foshnjës dhe llojit të ushqimit, pasi bën të mundur rregullimin e rrjedhës së lëngut thjesht duke e kthyer shishen, duke siguruar kështu thithjen e saktë që nga dita e parë.
  • Valvulat anti-kolike në bazën e saj parandalojnë sikletin e shkaktuar nga lemza dhe era nga gëlltitja e ajrit.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.
  • Projektuar posaçërisht për shishet Suavinex me qafë të gjerë.

-

Shiko edhe