Suavinex Anatomical Latex Teat 6 Months +

Suavinex Anatomical Latex Teat 6 Months +

Lekë 680.00
Densiteti:  
Biberon.

-

Suavinex Anatomical Latex Teat 6 Months + është një biberon i përshtatshëm për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

  • Gryka e tij anatomike imiton mamelat e nënës gjatë thithjes.
  • Valvulat në bazën e saj parandalojnë sikletin e shkaktuar nga lemza dhe era nga gëlltitja e ajrit.
  • Madhësia 2 është projektuar për foshnjat mbi 6 muaj dhe është e disponueshme me rrjedhje të mesme (M), e cila është ideale për qumësht, lëng dhe ushqim shumë të lëngshëm për fëmijë., si edhe me densitet të lartë për ushqime më të ngurta.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.
  • Projektuar posaçërisht për shishet Suavinex me qafë të gjerë.

-

Shiko edhe