Suavinex Anatomical Soother And Clip 6-18 Months

Suavinex Anatomical Soother And Clip 6-18 Months

Lekë 1,000.00
Title:  
Biberon rrens bashkë me kapësen e tij për fëmijë nga mosha 6-18 muajshe.

-

Biberon rrens bashkë me kapësen e tij për fëmijë nga mosha 6-18 muajshe.

  • Suavinex Anatomic Soother 6-18 Months + me majë silikoni të kthyeshëm për foshnjat nga 6 deri në 18 muaj.

Madhësia e vogël e mburojës dhe forma që përshtatet me fytyrën e foshnjës zvogëlojnë sipërfaqen e kontaktit me lëkurën.

Maja e kthyeshme, me një bazë më të ngushtë dhe më të sheshtë, i përshtatet formës së gojës së foshnjës duke ushtruar presion minimal mbi qiellzën.

Suavinex Soother Clip është një aksesor i këndshëm për fëmijën tuaj.

  • Bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke parandaluar që ajo të bjerë në dysheme dhe të ndotet ose të humbasë.
  • Kapësja, e cila fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Aksesori më i përshtatshëm dhe praktik, por ekskluziv për fëmijën tuaj.

-

Shiko edhe