Suavinex Anatomical Teat 6 Months +

Lekë 780.00
Rrjedhshmëria:  
Biberon.

-

Suavinex Anatomical Teat 6 Months + është një biberon i përshtatshëm për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

  • Gryka e tij anatomike imiton mamelat e nënës gjatë thithjes.
  • Valvulat në bazën e saj parandalojnë sikletin e shkaktuar nga lemza dhe era nga gëlltitja e ajrit.
  • Madhësia 2 është projektuar për foshnjat mbi 6 muaj dhe është e disponueshme me dy lloje të ndryshme të rrjedhës: rrjedhje të mesme (M), e cila është ideale për qumësht, lëng dhe ushqim shumë të lëngshëm për fëmijë, dhe rrjedhje të lartë (L) për ushqim të ngurtë si dhe për foshnjat e uritura.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.
  • Projektuar posaçërisht për shishet Suavinex me qafë të gjerë.

-

Shiko edhe