Suavinex Anatomico Silicone Soother 0-6 Months

Suavinex Anatomico Silicone Soother 0-6 Months

Lekë 550.00
Title:  
Bibderon rrens për bebe nga mosha 0-6 muajsh.

-

Suavinex Anatomico Silicone Soother 0-6 Months

  • Me unazën e tij të vogël dhe formën inovative, ky biberon harmonizohet me fytyrën e foshnjës dhe minimizon kontaktin midis tij dhe lëkurës.
  • Versioni anatomik imiton gjithashtu formën e mamelave të gjirit të nënës gjatë thithjes.
  • Materiali: Silikon.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike

-

Shiko edhe