Suavinex Baby Bottle Teat 3 Positions 0 Months + * 240 ML

Suavinex Baby Bottle Teat 3 Positions 0 Months + * 240 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Biberon qelqi për bebe që nga lindja.

240 ml

Suavinex Baby Bottle Teat 3 Positions 0 Months + është një shishe me grykë të rrumbullakët 3 pozicione.

Materiali qelq. Kapaciteti 240 ml.

  • Thithja e rrumbullakët 3 pozicione, i përshtatet nevojës së foshnjës. Duke e kthyer shishen, ju rregulloni intensitetin e prodhimit të lëngut, duke siguruar një thithje të saktë që nga dita e parë.
  • Valvula anti-kolike në bazën e grykës, parandalojnë refukset dhe kolikat, të tilla si lemza dhe dhimbje barku, të cilat mund të vijnë si pasojë e marrjes së ajrit.
  • Materiali i shisheve të miratuara nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike, SEOP dhe, të këshilluara nga shoqata e specialistëve italianë në ortodontikë, ASIO.

-

Shiko edhe