Suavinex Baby Food Thermos * 400 ML

Lekë 4,800.00
Title:  
Termus ushqimi.

400 ml

Suavinex Baby Food Thermos ju lejon të mbani ushqime të nxehta dhe të ftohta duke ruajtur temperaturën e tyre për disa orë.

  • Shumë i dobishëm për ta marrë ushqimin e fëmijës tuaj me vete jashtë shtëpisë ose për të përgatitur ushqimet e natës, për të shmangur përgatitjen në mes të natës;
  • 100% çelik inox - Shtresa e tij unike e brendshme lejon që temperatura të mos transmetohet në pjesën e jashtme të shishes, duke lejuar një kapje të rehatshme dhe të lehtë; Ka një sistem push-lock, kështu që mund të hapet dhe mbyllet vetëm me një gisht, duke garantuar kështu higjienën dhe sigurinë gjatë transportit.
  • Vula hermetike - Mbyllja hermetike siguron siguri dhe higjenë në transport.
  • Nuk ruan shije apo aroma ushqimesh.
  • Kapacitet deri në 400 ml.

-

Shiko edhe