Suavinex Bear Soother Clip

Suavinex Bear Soother Clip

Lekë 900.00
Title:  
Verëse biberonash me dizenjo arushi.

-

Suavinex Bear Soother Clip bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke e parandaluar atë të bjerë në dysheme, të ndotet ose të humbasë.

  • Kapësja e tij, e cila fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Shumë i përshtatshëm dhe praktik.

-

Shiko edhe