Suavinex Bentoo Dish Set

Lekë 2,880.00
Title:  
Set pjatash praktike për fëmijë.

-

Suavinex Bentoo Dish Set është e përkryer për ta mbajtur në çantën tuaj dhe e bën më të lehtë ushqyerjen e foshnjës tuaj.

  • Me vend për 2 vakte, ndarja e poshtme mund të përdoret për të transportuar ushqim të lëngshëm për foshnjat (kapacitet 285 ml) dhe ndarja qendrore është për ushqim të ngurtë (kapacitet deri në 210 ml).
  • Mbyllja është plotësisht hermetike, që do të thotë se nuk ka rrezik të rrjedhjes së ushqimit.
  • Madhësia e tij lejon që ajo të mbahet në njërën dorë, duke e lënë dorën tjetër të lirë për të ushqyer fëmijën tuaj më lehtë.
  • E disponueshme në ngjyrë vjollce dhe blu.

-

Shiko edhe