Suavinex Brush-Comb Set 0 Months +

Lekë 950.00
Ngjyra:  
Set me furçë dhe krëhër për bebe.

-

Suavinex Brush-Comb Set 0 Months + është një set ideal për përdorim të përditshëm.

  • As furça, as krehëri nuk kanë skaje ose maja të mprehta që mund të dëmtojnë foshnjën.
  • Dhëmbët në krehër kanë skaje të rrumbullakosura dhe fijet në furçë janë krejtësisht të buta dhe fleksibël për flokët e foshnjës tuaj.
  • Me zbukurime argëtuese të figurave të shpendëve.

-

Shiko edhe