Suavinex Bubble Thermometer 0+

Lekë 900.00
Ngjyra:  

Termometër për matjen e temperaturës së ujit të banjës së bebit.


-

  • Termometri Bubbles është një mënyrë e shpejtë dhe efektive për të kontrolluar nëse temperatura e banjës është e përshtatshme për fëmijën tuaj.
  • Për më tepër, nëse vendosni unazën e saj në ujë, ajo bën flluska, kështu që ju mund të argëtoheni me fëmijën tuaj.
  • Ideale për kujdesin e përditshëm të foshnjës.
  • Nuk përmban mërkur.

-

Shiko edhe