Suavinex Chilled Teething Ring 4 Months +

Suavinex Chilled Teething Ring 4 Months +

Lekë 750.00
Title:  
Masazhues për dhëmbët e fëmijëve nga mosha 4 muajshe.

-

Suavinex Chilled Teething Ring 4 Months + është një masazhues për mishrat e dhëmbëve të fëmijëve nga mosha 4 muajshe. Indikohet për molarët e parë.

Përmban:

  • Ujë të distiluar të freskët për të qetësuar fëmijën;
  • Teksturë të ndryshueshme për forcimin e dhëmbëve të rinj.

  • Lajeni me ujë dhe sapun para secilit përdorim.
  • Mund të sterilizohet vetëm në të ftohtë.
  • Largoni çdo pjesë të ambalazhit para se t'ia jepni fëmijës.
  • Shiko edhe