Suavinex Cutlery Set with Carrying Case 12 Months +

Lekë 1,250.00
Ngjyra:  
Set me lugë dhe pirun për fëmijë nga mosha 12 muajshe.

-

Suavinex Cutlery Set with Carrying Case 12 Months + përmban:

  1. Lugë dhe pirun për ushqimin e fëmijëve nga mosha 12 muajshe
  2. Kuti mbajtëse të servisit për të siguruar pastërtinë e tyre.

Ky set përbën një produkt të rëndësishëm për jetën e përditshme të fëmijëve si edhe një mundësi të mirë trajnimi dhe stimulimi për ushqyerjen e pavarur.

-

Shiko edhe