Suavinex Duccio Portable Soother Steriliser

Lekë 4,500.00
Title:  
Sterilizues i biberonave rrens.

-

Suavinex Duccio Portable Soother Steriliser është një sterilizues portabël i biberonave rrens.

  • Procesi i sterilizmit zgjat deri në 3 minuta, duke përdorur rrezet UV.
  • Eleminon 99% të baktereve.
  • Steriliteti i produkteve zgjat deri në 24 orë.
  • Nuk përmban agjentë kimikë.
  • Gjendet në ngjyrë rozë dhe blu.

-

Shiko edhe