Suavinex Educational Teething Ring 6 Months +

Lekë 950.00
Title:  
Masazhues për mishrat e dhëmbëve për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

-

Suavinex Educational Teething Ring 6 Months + është një masazhues për mishrat e dhëmbëve të fëmijëve nga mosha 6 muajshe. Indikohet për molarët e dytë.

Përmban:

  • Ujë të distiluar të freskët për të qetësuar fëmijën;
  • Teksturë të ndryshueshme për forcimin e dhëmbëve të rinj;
  • Gogla zhurmuese për nxitjen e kuriozitetit të fëmijës.

  • Lajeni me ujë dhe sapun para secilit përdorim.
  • Mund të sterilizohet vetëm në të ftohtë.
  • Largoni çdo pjesë të ambalazhit para se t'ia jepni fëmijës.

Shiko edhe